Lindal Hus er et byggefirma
som tar både små og store oppdrag

 

Hovedvekten av arbeidet vi utfører er boliger og hytter for privatmarkedet, leilighetsbygg, rekkehus og ulike type næringsbygg for både privat og offentlig virksomhet. Vårt nedslagsfelt geografisk er fra Kragerø til Arendal, men vi tar oppdrag utover dette området også.

 

Historien

Bedriften ble opprettet av Jan Lindal i 1987 med tilholdssted på Vegårshei i det som da var Aust-Agder. Siden da har Jan og hans medarbeidere utvidet virksomheten, og i dag består bedriften av 37 ansatte.

Godt kvalifiserte medarbeidere

Vi har ansatte med fagbrev eller mesterutdanning innenfor tømrere, murere og betongarbeidere, ingeniører, prosjektledere og administrativ personell. Dyktige og løsningsorienterte ansatte i alle ledd sikrer at du kan være trygg på at ditt prosjekt blir gjennomført med kvalitet.

Vil du bli lærling hos oss?

Vi tar inn lærlinger som har gått yrkesskole eller de som tar teorien som privatist og som ønsker praksisperioden i Lindal Hus.
 
Vi legger opp til at du som lærling skal få prøve deg på ulike prosjekter, få varierte oppgaver og komme deg gjennom opplæringsprogrammet. Hos oss får du godt arbeidsmiljø, gode kollegaer og tett oppfølging.

Ta kontakt med vår lærlingkontakt for mer informasjon:

Erling Myre

Telefon: 906 70 100

E-post: erling.myre@lindalgruppen.no

Vil du søke sponsormidler fra Lindal Hus?

Vi er Sentralt godkjent. Det er en kvalitetsordning for foretak i byggenæringen. Registeret har opplysninger om alle foretak som har fått rett til å bruke kvalitetsmerket sentralt godkjent.

Vi er mesterbedrift. I Norge er det et offisielt register hvor alle mesterbedrifter skal være registrert.