Folk skal være stolte over å ha fått et Lindal Hus.
Det er vår filosofi!

 

Jan Lindal, daglig leder i Lindal Gruppen, fikk med seg en tømmerlærling og startet Lindal Hus på Vegårshei i Aust-Agder i 1987. Den gang var han fast bestemt på en ting: Lindal Hus skulle forbindes med skikkelig håndverk og med fagfolk som kan det de gjør. Siden da har Jan og hans medarbeidere utviklet Lindal Hus til et stort firma. Vi bruker gjerne siste nytt innen verktøy og maskiner, men fortsatt er det det solide og ærlige håndverket som preger bedriften.

Lindal Hus. Spør oss om hus, hytter og større bygg. Alt i tre, mur og betong.

Vi tenker løsninger fra første skisse til ferdig bolig

Et Lindal Hus skal stå på en tomt som vi vet er trygg, fordi vi har fulgt opp grunnarbeidene fra første spadetak.

Vi tar hånd om alt papirarbeid. Alle søknader, all prosjektering, alle henvendelser til og fra offentlige myndigheter, all kommunikasjon med arkitekt og underleverandører som elektrikere og rørleggere. Du som byggherre er naturligvis velkommen til å delta i det du har lyst til, men du skal slippe alt det andre.

Vil du bli lærling hos oss?

Vi tar inn lærlinger som har gått yrkesskole eller de som tar teorien som privatist og som ønsker praksisperioden i Lindal Hus.

Vi legger opp til at du som lærling skal få prøve deg på ulike prosjekter, få varierte oppgaver og komme deg gjennom opplæringsprogrammet. Hos oss får du godt arbeidsmiljø, gode kollegaer og tett oppfølging.

Ta kontakt med vår lærlingkontakt for mer informasjon:

Erling Myre

Telefon: 906 70 100

E-post: erling.myre@lindalgruppen.no

Lindal Hus. Lindal Entreprenør.

Det viktigste vi har er fagfolka våre

Vi har egne ingeniører, prosjektledere, murere, betongarbeidere og tømrere. Hver eneste en av dem har kunnskaper og ferdigheter vi trenger daglig, og som utvikles hele tiden. Etter hvert som firmaet har vokst, har vi lagt vekt på å ta kontrollen over hele byggeprosessen.

Vi har murere og betongarbeidere som er spesialister på sine fag. De bygger  skorsteinspiper, brannmurer og peiser, de løser fuktproblemer i kjeller og forsterker konstruksjoner. Vi har også en stor stab av faglærte tømrere.

Vil du søke sponsormidler fra Lindal Hus?

Lindal Hus

Lindal Hus. Stølefjell – et moderne og praktisk hus

Lindal Hus

Med vår kunnskap, og over 30 år i bransjen, hjelper vi deg med ditt drømmehus eller din drømmehytte. Vi bygger også store bygg til både næring og det offentlige, men vi har aldri vokst fra å utføre reparasjoner og småjobber.