Våre tjenester
Uansett hvilket utgangspunkt du har kan vi hjelpe deg

Hus

Klar for å bygge ny bolig? Uansett hvilket utgangspunkt du har kan vi i Lindal Hus hjelpe deg, enten du har en idé om hvordan boligen skal se ut, har egne skisser eller har fått en arkitekt til å tegne ferdig drømmehuset. Mange beslutninger skal tas og vi gir deg råd og veiledning for å finne de rette løsningene for deg og din bolig.
 
Vi har tegnet noen husmodeller med kostnadseffektive og gode planløsninger. Ta gjerne en titt og se om en av de kan være noe for deg.

Hytter

Vi har bygget mange flotte hytter opp gjennom årene, og opparbeidet oss god kompetanse på skreddersydde hytter tilpasset ulike terreng.

Tilbygg og påbygg

Ønsker du et tilbygg som øker grunnflaten på boligen din, eller et påbygg som utvider i høyde? Vi bygger for deg. Trenger du hjelp fra arkitekt til å få tegnet ut løsningene, kan vi hjelpe deg med det. Vi kan også hjelpe deg med planlegging og søknader.

Rehabilitering

Vi hjelper deg med alt fra småjobber til totalrehabiliteringer. Enten du ønsker å endre planløsning, skifte ut materialer eller gjøre boligen mer energieffektiv. Vi har lang erfaring med alle typer boliger, og vil hjelpe deg med å finne gode løsninger for din bolig.

 
Vi har dyktige håndverkere som er spesielt gode på tradisjonelt håndverk og rehabilitering av eldre sørlandshus. Både med tanke på å bevare huset i samme stil som opprinnelig eller ved ønske om å gjøre om til moderne boliger. God fagkunnskap ligger i bunn når vi hjelper deg med å se muligheter og løsninger for ditt hus.

Vi kan gjøre jobber som:

 • Etterisolere vegger og råloft
 • Skifte ut kledning innvendig og utvendig
 • Legge nytt gulv
 • Pusse opp et enkeltrom
 • Endre planløsninger
 • Bytte ut vinduer
 • Skifte dører
 • Legge nytt tak

 

Oppussing bad

Vi hjelper deg med det du trenger av tømrerarbeid og flislegging på badet ditt. Både smått og stort.

Ønsker du en komplett pakke på renovering har vi et samarbeid med Rørleggerfirma Erling Olsen og Arendal El-team. Da tar vi av oss alt, og du får kun en kontaktperson å forholde deg til. Jobben blir utført av firmaer med lang erfaring og suveren kvalitet. Badet ditt er i trygge hender og hele jobben blir selvsagt utført etter dagens lover og forskrifter.

Mur, flis- og betongarbeid

Våre dyktige håndverkere har lang erfaring og leverer høy kvalitet på utførelsen. Du kan rett og slett være trygg på at du får et pent resultat som varer lenge.

Vi kan hjelpe deg med:

 • Flislegging
 • Peis
 • Legge skifer
 • Grunnmur/ Ringmur
 • Støpeplate

Mindre håndverkstjenester

Trenger du hjelp til mindre jobber som bytting av vinduer, bygging av ny veranda, sette opp ekstra vegg eller legge nytt gulv? Vi hjelper med det du trenger. Ta kontakt så kan vi komme på en uforpliktende befaring.

Offentlige bygg

Lindal Hus har siden oppstart levert mange bygg til offentlig virksomhet som blant annet skoler, barnehager, omsorgsboliger, renseanlegg og administrasjonsanlegg. Våre ansatte i alle ledd er løsningsorienterte og har fokus på at du som kunde får kostnadseffektive løsninger som ikke går på bekostning av kvalitet/ utførelsen.

Større boligprosjekt

Vi bygger også for utbyggere av større boligprosjekter som ønsker å sette opp leilighetsbygg, flermannsboliger, rekkehus, eneboliger i kjede/ rekke og andre småhus.

Næringsbygg

Vi har lang erfaring med å bygge næringsbygg og har opparbeidet oss god kompetanse på å levere kostnadseffektive løsninger med høy kvalitet til våre kunder. Vi bygger blant annet butikker, kontorlokaler og industrihaller. Vi utfører mange prosjekter som totalentreprenør og har fokus på tett og godt samarbeid for å møte våre kunders behov og budsjett.

qode interactive strata

Arkitekttjenester

Vi samarbeider med arkitektkontoret Halvorsen arkitekter i Grimstad. De tegner opp løsninger for både store og små oppdrag.