Ferdig tegnede husmodeller

Dette er kostnadseffektive og funksjonelle husmodeller, som kan tilpasses etter ønske.

Ljøstad – Praktisk hus over en flate

Klar for å bygge ny bolig? Uansett hvilket utgangspunkt du har kan vi i Lindal Hus hjelpe deg, enten du har en idé om hvordan boligen skal se ut, har egne skisser eller har fått en arkitekt til å tegne ferdig drømmehuset. Mange beslutninger skal tas og vi gir deg råd og veiledning for å finne de rette løsningene for deg og din bolig.
 
Vi har tegnet noen husmodeller med kostnadseffektive og gode planløsninger. Ta gjerne en titt og se om en av de kan være noe for deg.

FAKTA:

BYA: 148,53 m2

BRA bolig: 202,11 m2

Største lengde: 16,2 m

Største bredde: 9,0 m

Antall soverom: 3

Fagerli – Sjarmerende og innbydende enebolig over en flate 

Et koselig og praktisk hus i tradisjonell stil over et plan. Huset har et sjarmerende inngangsparti med tilgang til både utvendig bod eller hoveddøren inn. Entréen leder inn til en gang med tre soverom, et bad og kombinert bod og vaskerom.

Videre inn i huset finner vi stuen som har vinduer på tre sider, noe som gir godt med lys inn i stuen. Stuen har også utgang til en lun terrasse, og nær tilgang til uteområdet. Kjøkkenet er åpent og praktisk.

FAKTA:

BYA: 136,51 m2

BRA bolig: 100,82 m2

Største lengde: 13,2 m

Største bredde: 11,4 m

Antall soverom: 3

Randvik – funkishus med flere muligheter

 

Randvik er et fleksibelt funkishus over to etasjer. Her er det enkelt å gjøre endringer på huset. Hva med å bytte om på de to etasjene?

I første etasje er det lagt opp til et inngangsparti med skyvedørsgarderobe, kombinert bad og vaskerom, et soverom, og en åpen kjøkken- og stueløsning med store vinduer foran som slipper inn mye lys. Dør ut til terrasse med både en krok som gir le for vind og terrasse foran.

Går du videre opp i andre etasje finner du tre soverom, en bod som kan gjøres om til et ekstra bad, og en tv-stue. Fra tv-stuen finner du veien ut til en terrasse på nesten 40 kvadratmeter som går rundt to sider av huset.

FAKTA:

BYA: 126,38 m2

BRA bolig: 139,58 m2

Største lengde: 13,8 m

Største bredde: 10,45 m

Antall soverom: 4

Stølefjell – et moderne og praktisk hus

Stølefjell er en moderne bolig med god plass som utnytter innvendig areal til det fulle. I første etasje er det en åpen kjøkken- og stueløsning med store vinduer som gir et lyst og innbydende rom. I denne etasjen ligger også et soverom med eget bad tilknyttet, og et eget gjestetoalett ved inngangspartiet.

I andre etasje er det lagt opp til fire soverom, egen stue og et stort bad, med plass til vaskemaskin og tørketrommel.

Tre utganger til veranda nede og oppe sikrer tilgang til sol hele dagen når været tillater det. I første etasje ligger terrassen skjermet for vind. I andre etasje er det utgang til verandaer foran og bak huset. Terrassen over carporten er på hele 50 m2. Denne boligen er godt lagt til rette for å utnytte fine sommerdager.

FAKTA:

BYA: 173,27 m2

BRA bolig: 188,66 m2

Største lengde: 12,6 m

Største bredde: 14,4 m

Antall soverom: 5