Åpnet nyoppusset Vinmonopol på Brokelandsheia

 

 
Etter å ha holdt stengt i syv uker, kunne Vinmonopolet torsdag åpne totalrehabilitert og utvidet butikk på Brokelandsheia i Gjerstad kommune.

Tilstede for å klippe snora var ordfører Inger Løite, mens butikksjef Marie Kildahl ønsket de første kundene velkommen.

– Vi er veldig fornøyd. Det er moro å kunne ta imot i så fine lokaler, sier butikksjef Marie Kildahl.

Doblet butikklokale

Tilbygget er på 250 kvadratmeter og skal blant annet gi større butikklokale og lagerplass til Vinmonopolet samtidig som det frigjør noe plass til Eurospar.

Butikken var stengt i syv uker under oppussingen. Kildahl forteller at det har vært en rask og god prosess sammen med Lindal Hus, og at alle har jobbet hardt for å komme i mål til åpningen i dag. Butikkmedarbeider Siri Linn Lunden er en av de som har vært med under hele prosessen.

– Butikken er ikke til å kjenne igjen. Det har vært gøy å se den ta form. Alt er på plass og ikke en list mangler, smiler Lunden.

VELKOMMEN: Butikksjef Marie Kildahl og butikkmedarbeider Siri Linn Lunden står klar til å ta i mot kunder i nye, flotte lokaler.

Tilstede på åpningen var også distriktssjef i Vinmonopolet, Heidi Beate Solheim, som også var veldig fornøyd med de ny lokalitetene til avdelingen på Brokelandsheia.

– Vi gleder oss til å ta imot i så fine lokaler, sier Solheim, som samtidig oppfordrer alle til å holde avstand i butikken og starte julehandelen tidlig for å få en mest mulig trygg handel, sier Solheim.

STOLTE: Butikkesjef Marie Kildahl og distriksjef i Vinmonopolet, Heidi Beate Solheim, fikk blomster på åpingen. De er begge glad for å kunne ta imot nye kunder i større lokaler.

– Godt samarbeid

Lindal Hus har stått for oppussingen og tilbygg på oppdrag fra AKA. Driftsansvarlig i AKA, Eskil Viken, var tilstede på åpningen sammen med prosjektleder i Lindal Hus, Patrik Blomberg. Begge er godt fornøyd med hvordan byggeprosessen har gått.

– Vi er veldig fornøyd med Lindal Hus. De har løst utfordringene med gammelt og nytt bygg fortløpende, og samarbeidet har gått veldig bra selv om vi sitter langt borte, sier Viken.

GODT SAMARBEID: AKE leier ut lokalene til Vinmonopolet. Rehabiliteringsjobben satte de ut til Lindal Hus. Prosjektleder i Lindal Hus, Patrik Blomberg og driftsansvarlig i AKA, Eskil Viken forteller at det har vært en rask byggeprosess og et bra samarbeid underveis.

Ved inngangspartiet til Eurospar og Vinmonopolet har det nå kommmet et nytt handikaptoalett. Det har også blitt plass til et eget rom for handlevogner i inngangspartiet til Eurospar og Vinmonopolet.

Prosjektleder i Vinmonopolet, Christoffer Carlsen, og prosjektleder i Lindal Hus, Patrik Blomberg foran Vinmonopolet som åpnet flotte butikklokaler etter å ha utvidet og bygget om lokalene.

Se flere bilder fra butikken her:

Åpning av Vinmonopolet på Brokelandsheia etter oppussing

Image 1 of 10