Satser sammen på bad

 

Samarbeidspartnere: Daglig leder i Arendal El Team, Rune Konnestad (til venstre), Eivind Larsen og daglig leder Steffen Hestad Olsen i Rørleggerfirma Erling Olsen og daglig leder i Lindal Hus, Kjell-Rune Lindal.

 
Rørleggerfirma Erling Olsen, Arendal El-team og Lindal Hus har inngått samarbeid om oppussing av bad. Et team med håndverkere fra alle tre bedriftene skal jobbe sammen for å gi kundene et best mulig tilbud på dette området.

– Dette har vi klokketro på vil være bra, sier daglig leder Steffen Hestad Olsen i Rørleggerfirma Erling Olsen.

Det støtter daglig leder i Lindal Hus, Kjell-Rune Lindal.

– Med dette vil kunden bare trenge å forholde seg til én kontaktperson, og samtidig vite at det er tre seriøse aktører inne som leverer kvalitet og kan løse alle de utfordringer som oppussing av bad kan medføre.

Fikk idé fra Vestlandet

Det er Hestad Olsen som har tatt initiativ til samarbeidet etter å ha sett hvordan de gjør det mange steder på Vestlandet.

– På samlinger for rørleggerbransjen har jeg blitt kjent med at stadig flere på Vestlandet har valgt å slå seg sammen for kun å jobbe med oppussing av bad, sier Hestad Olsen.

Derfor tror han dette kan være et bra satsingsområde for Sørlandsregionen også.

– Her er det vanlig at man har samarbeidspartnere, men å gå inn med en plan om fast samarbeid for tre bedrifter, slik vi gjør nå, det er nytt på Sørlandet som jeg kjenner til. Det er tydelig at det har fungert bra for både kundene og firmaene på Vestlandet, så da tenker jeg det er noe vi bør få til her også.

Gode samarbeidspartnere

Med på laget har de altså fått Lindal Hus og Arendal El-team. Dyktige håndverkere og gode samarbeidspartnere mener Hestad Olsen er grunnlaget for at dette skal bli et bra tilbud for kundene.

– Lindal Hus har vært en ekstremt god samarbeidspartner for oss. Vi vet hvordan vi skal håndtere de fleste saker sammen. Så det var ikke tvil for oss at Lindal Hus var det beste håndverksfirmaet å få med på dette. Samtidig var det naturlig å få med Arendal El-team. Et seriøst og dyktig firma som vi har jobbet med på mange prosjekter for Lindal Hus.

Det var heller ikke vanskelig for daglig leder i Lindal Hus, Kjell-Rune Lindal, å takke ja til å bli med. Han synes dette virker spennende.

– Vi har bygd mest hus, leiligheter og næringsbygg, men vi ser at det er et marked for dette. Vi kjenner til kvaliteten som hver enkelt bedrift har innenfor sitt fagområde og vi har tro på konseptet, at vi i fellesskap kan ta hele renoveringen fra A til Å. Sammen tenker vi at det vil gi et bedre tilbud til de som ønsker å pusse opp bad i dag.

Det tror også Rune Konnestad i Arendal El-team, som poengterer at et tett og godt samarbeid vil gjøre det enklere og tryggere for kundene.

– Vi er seriøse aktører som kundene kan stole. Våre selskaper er ikke døgnfluer og de trenger ikke å være redd for å sitte igjen med svarteper hvis noe skjer. Vi tar ansvar, og skyver ikke eventuelle problem over på hverandre.

Trygge rammer for kundene

I første omgang setter de opp ett team med håndverkere fra hver bedrift.

– Et team med faste håndverkere vil bli mer samkjørt og få erfaring til å løse de fleste problemer med oppussing av bad.

Blir det økt etterspørsel er de klar for å sette inn flere. Daglig leder Hestad Olsen håper dette tilbudet kan senke terskelen for de som kvier seg for å dra i gang med oppussing av bad.

– Nå vil kunder få bare én å forholde seg til når de skal i gang med oppussing av bad, og de kan være trygge på at de får dyktige fagfolk på feltet.

Samtidig understreker han at de har fokus på å holde konkurransedyktige priser.

– Ja, det er det ingen tvil om, og kunden kan få akkurat det hun eller han vil ha på utstyrssiden. Vi har alt fra det rimeligste på markedet til de produktene som ligger på motsatt ende av skalaen.

– Ta kontakt for en forpliktende prat! Så kommer vi på gratis befaring.

Kontaktinfo:

Lindal Hus telefon 901 70 100

Rørleggerfirma Erling Olsen, telefon 37 16 23 67

Arendal El. Team, telefon 37 02 22 22