Lindal Hus

Stølefjell

Category
Hus

Stølefjell – et moderne og praktisk hus

 

Stølefjell er en moderne bolig med god plass som samtidig utnytter innvendig areal til det fulle. Huset har et soverom nede og tre oppe. I tillegg er det lagt opp til å ha en tv-stue og et kontor eller bod oppe. Disse rommene kan lett brukes som soverom hvis man ønsker det i stedet.

Ved inngangspartiet i første etasje finner du et gjestetoalett. Videre inn i huset kommer du til hallen med tilgang til trapp til andre etasje, soverom med eget bad eller ut til stuen. En åpen stue- og kjøkkenløsning med store vinduer gir et lyst og luftig rom. TV-stue finner du bak stuen. Nært, men samtidig skjermet.

Huset har hele fem soverom. Fire oppe og et nede. I tillegg er det en egen stue i andre etasje. Perfekt hvis barna i huset har venner på besøk. I andre etasje er det lagt opp til et større bad, med plass til vaskemaskin og tørketrommel.

Tre utganger til veranda nede og oppe sikrer tilgang til sol hele dagen når været tillater det. I første etasje ligger terrassen skjermet for vind. I andre etasje er det utgang til verandaer foran og bak huset. Terrassen over carporten er på hele 50 m2, med plass til et stort sommerselskap. Her er det lagt til rette for å nyte fine sommerdager.

 

FAKTA:

BYA: 173,27 m2

BRA bolig: 188,66 m2

Største lengde: 12,6 m

Største bredde: 14,4 m

Antall soverom: 5