Vi er med på å utvikle næringslivet

Det handler om økonomi

En industrihall på 5 000 kvadratmeter. En moderne butikk. Et kontorbygg. En marina.

Lindal Entreprenør har bygget utallige funksjonelle og praktiske næringsbygg.

De som bygger næringsbygg, investerer for å tjene penger. Det skjønner vi, og derfor bruker vi raske og effektive byggemetoder. Men uten å gå på akkord med krav til sikkerhet, kvalitet og finesse.

Vi er med på å utvikle næringslivet

Hus for hele samfunnet

Offentlige bygg er hus hele lokalsamfunnet skal bruke. I faser av våre liv tilbringer de fleste av oss tid i barnehager, skoler, gamlehjem, institusjoner og offentlige kontorer.

Derfor er trivsel et nøkkelord. I balansegangen mellom kravene til økonomi, kvalitet og praktiske løsninger for ansatte og brukere, er vi opptatt av å bygge bygg der folk føler seg hjemme.

Vi er gjerne med fra begynnelsen av idé- og prosjekteringsfasen. Vi drøfter alle ønsker og behov med den offentlige byggherren, og så kan vi ta hånd om hele den videre prosessen. Det sparer kommunen for mye tid og penger.

Vi liker å finne løsninger!

Å ta vare på sjelen…

På Sørlandet, vårt kjerneområde, har vi tradisjoner for å ta vare på gamle hus. Flere av Lindal Entreprenørs fagfolk har spesialisert seg på gamle håndverksmetoder og har skarpe blikk for hvordan helheter og detaljer kan bevares, tilbakeføres og gjenskapes.

I dag har folk andre krav til komfort og praktiske løsninger enn de hadde for 50, 100 og 200 år siden. Men det går an å ta vare på sjelen i et gammelt hus samtidig som en gjør det godt å bo i i dag.

Det vet vi mye om

Det ordner vi

Folk har i alle år spurt oss om å bytte en dør, sette opp en vegg, skifte noen panelbord, innrede et loftsrom, reparere noe som har gått i stykker eller gjøre andre småjobber. Vi har aldri vokst fra avdelingen for reparasjoner og småjobber.

 

Ta kontakt for en uforpliktende befaring!

 

Erling Myre

Prosjektleder i Lindal Entreprenør

Mobil: 906 70 100

Mail: erling.myre@lindalgruppen.no

 

Serviceavdelingen ordner det meste!