Vi leverer næringsbygg, offentlige bygg, restaurering og rehabilitering, småjobber og service.

Det handler om økonomi

En industrihall på 5 000 kvadratmeter. En moderne butikk. Et kontorbygg. En marina.

Lindal Hus har bygget utallige funksjonelle og praktiske næringsbygg.

De som bygger næringsbygg, investerer for å tjene penger. Det skjønner vi, og derfor bruker vi raske og effektive byggemetoder. Men uten å gå på akkord med krav til sikkerhet, kvalitet og finesse.

Vi er med på å utvikle næringslivet

Hus for hele samfunnet

Offentlige bygg er hus hele lokalsamfunnet skal bruke. I faser av våre liv tilbringer de fleste av oss tid i barnehager, skoler, gamlehjem, institusjoner og offentlige kontorer.

Derfor er trivsel et nøkkelord. I balansegangen mellom kravene til økonomi, kvalitet og praktiske løsninger for ansatte og brukere, er vi opptatt av å bygge bygg der folk føler seg hjemme.

Vi er gjerne med fra begynnelsen av idé- og prosjekteringsfasen. Vi drøfter alle ønsker og behov med den offentlige byggherren, og så kan vi ta hånd om hele den videre prosessen. Det sparer kommunen for mye tid og penger.

Vi liker å finne løsninger!

Vi hjelper deg med de jobbene du vil

 Restaurering av gamle hus

På Sørlandet, vårt kjerneområde, har vi tradisjoner for å ta vare på gamle hus. Flere av Lindal Hus sine fagfolk har spesialisert seg på gamle håndverksmetoder og har skarpe blikk for hvordan helheter og detaljer kan bevares, tilbakeføres og gjenskapes.

I dag har folk andre krav til komfort og praktiske løsninger enn de hadde for 50, 100 og 200 år siden. Men det går an å ta vare på sjelen i et gammelt hus samtidig som en gjør det godt å bo i i dag.

 

Oppussing av bad

Våre dyktige håndverkere pusser opp ditt bad raskt, med høy kvalitet og til en konkurransedyktig pris. Vi koordinerer vårt arbeid, med rørlegger og elektriker, slik at du ikke trenger å passe på det.

Les mer her.

 

Energieffektivisering

Det kan være mye å hente på enkle grep for energieffektivere boligen din.

 

Serviceavdelingen ordner det meste!

Det ordner vi

Folk har i alle år spurt oss om å bytte en dør, sette opp en vegg, skifte noen panelbord, innrede et loftsrom, reparere noe som har gått i stykker eller gjøre andre småjobber. Vi har aldri vokst fra avdelingen for reparasjoner og småjobber.

 

Ta kontakt for en uforpliktende befaring!

 

Erling Myre

Prosjektleder i Lindal Hus

Mobil: 906 70 100

Mail: erling.myre@lindalgruppen.no

 

Serviceavdelingen ordner det meste!