Lindal Entreprenør

Det ordner vi 

Lindal Hus sin første jobb var å pusse opp en bolig. Siden har folk i alle år spurt oss om å bytte en dør, sette opp en vegg, skifte panelbord, innrede et loftsrom, reparere noe som er gått i stykker eller gjøre andre småjobber. Ofte haster det! Vi har aldri fra vokst fra å utføre reperasjoner og småjobber. Som regel kan vi rykke ut på kort varsel.

Våre entreprenører ordner det meste.

_DSC0839

_DSC0813

 

Det viktigste

Etter hvert som firmaet har vokst, har vi lagt vekt på å ta kontrollen over hele byggeprosessen.

  • Vi tenker løsninger fra første skisse til ferdige arbeidstegninger.

  • Våre hus skal stå på tomt som vi vet er trygg, fordi vi har fulgt opp grunnarbeiderene fra første spadetak.

  • Vi har murere og betongarbeidere som er spesialister på sine fag. De bygger hele hus i teglstein, de bygger skorsteinspiper, brannmurer og peiser, de støper grunnmurer, fundamenter og såler, de løser fuktproblemer i kjellere og forsterker konstruksjoner.

  • Vi har en stor stab av faglærte tømrere.

  • Vi har egen ingeniører. De er gjerne prosjektledere, som tar seg av koordineringen på et bygg: de passer på at malere, rørleggere, elektrikere og andre faggrener kommer inn på rigtig tidspunkt i byggeprsosessen. Prosjektlederene tar seg av søknader og kontakten med offentlige myndigheter, og er bindeledd mellom byggherren og alt som foregår i og rundt bygget.

  • Vi tar hånd om alt papirarbeid. Alle søknader, all prosjektering, alle henvendelser til og fra offentlige myndigheter, all kommunikasjon med arkitekt og underleverandører som elektrikere og rørleggere. Du som byggherre er naturlighvis velkommen til å delta i det du har lyst til, men du skal slippe alt det andre.

Den som kontakter Lindal Gruppen for å få gjort en jobb, liten eller stor, er i trygge hender.

[show-team category=’prosjekt-og-anleggsleder’ layout=’grid’ style=’img-rounded,text-left,img-left,2-columns’ display=’photo,position,social,freehtml,location,email,telephone,smallicons,name’]