bl 073 bl 071

Aurdal er inspirert av sveitserstilen. Et påkostet hus der stor snekkerglede og detaljrikdom skaper et lett  gjenkjennelig og nostalgisk preg. En to fløyet dør med profileringer, som vist på bildet ovenfor, passer godt til huset.

aurdal 05 (2)

Til denne boligen er det valgt en tidløs stil, med lyse og luftige rom. Dessuten har huseier investert i kvalitetsmaterialer, som varer lenge. Stilen og fargene går igjen i alle rom i huset. Her er det gjort bevisste valg og eierne har tenkt både funksjon og helhet.

bl 016

Legg merke til hvordan gulvet i heltre skaper varme i det lyse rommet.

bl 015

Fra utbygg i stua mot kjøkkenet. Her er dør ut til en koselig ”frokostplass”.

bl 001

Sigdal kjøkken type Herregaard eik palett. Farge: S0005-Y20R. Et eksklusivt kjøkken som er storslått og hjemmekoselig. Kokesonen har en hette – grueløsning fra Sigdal.

BRIMI sans-6399 bl 008Den praktiske kjøkkenøya, er skreddersydd og fungerer både til matlaging og som spiseplass. I tillegg til kos.

bl 055

Integrert kjølehjørne fra Røros Metall.

aurdal entre bl 017 bl 038

En skyvedør gir mer plass. Har du bruk for mer gulv – eller veggplass er dette en både pen og praktisk løsning. Døren kan monteres utenpå veggen eller «forsvinne» inn i veggen som her.

bl 037

Keramiske fliser på gulvet. Trappen er fra Trapperingen type Oslo, hvitmalt med trinn i klarlakkert eik.

bl 031

Rommelig entre, med dobbelt dør. Her er det garderobeskap langs hele den ene veggen.

aurdal loftstue

Loftstue med utgang til balkong.

BRIMI sans-6465 bl 043

Badet er nostalgisk hvitt med fliser på vegg, gulv, og boblebad. Innredningen på badet er Herregaard palett fra Sigdal. Farge: S0005-Y20R.

BRIMI sans-6472

bl 045

Dette barnerommet er på hele 15 kvadratmeter. Med god plass til lek. På veggene og i taket er det ferdig malte plater fra Huntonitt type Elegance. Farge tak: Hvit. Farge vegg: Caffelatte. Gulv: eik parkett fra Tarkett.